HOTELS IN EUROPA

Hotels in Europa online hotel boeken zonder reserveringskosten en lage prijzen.

hotelsineuropa.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Hotels OekraÔne

Hotels in OekraÔne

OekraÔne met Kiev als hoofdsted is een land in Oost Europa. De rust van de natuur, de sporen van de geschiedenis, een culturele rondreis, de steden en de keuken trekken jaarlijks meer dan 7.500.000 toeristen naar OekraÔne. Zij verblijven onder andere in de meer dan 1200 hotels in OekraÔne. U vindt hotels in de volgende topbestemmingen: Kiev (Kyiv), Lviv, Odessa, Charkov, Donetsk, Sevastopol, Yalta, Simferopol, Dnepropetrovsk, Uzhhorod, Chernihiv, Chernivtsi, Kharkiv, Chubynske en Boryspil. Een kleine greep uit de hotels in Kiev: Premier Palace Hotel vijf sterren, Fairmont Grand Hotel Kyiv vijf sterren, Cosmopolite Hotel vier sterren, Podol Plaza Hotel vier sterren en Alfavito Hotel vier sterren. Hotels in Lviv: Citadel Inn Hotel & Resort vijf sterren, Nobilis Hotel vijf sterren, Opera Hotel vier sterren, Grand Hotel vier sterren en Vintage Boutique Hotel. Hotels in Odessa: Bristol Hotel vijf sterren, Mozart Hotel vier sterren, Londonskaya Hotel vier sterren, Geneva Park Hotel en Amerikano Apart Hotel.

Boek uw favoriete hotel in OekraÔne hierboven.

Conferentie hotels

De meeste conferentie hotels (zakenhotels of businesshotels) in OekraÔne zijn te vinden in de economisch belangrijke steden Kiev, Sebastopol en Odessa. De laatste twee zijn bekende havensteden aan de Zwarte Zee. Conferentie hotels staan meestal in de zakenwijken en vlak bij een vliegveld of drukbezochte routes. Ook zijn deze hotels vanwegen hun grote zalen zeer geschikt voor het geven van huwelijksfeesten, feesten en partijen.

Toerisme OekraÔne

Naast de al genoemde natuur, sporen van de geschiedenis (gebouwen en musea), culturele rondreis, steden en keuken is OekraÔne ook ideaal voor een sportieve vakantie zoals skieŽn, hiken, kajakken, fietsen, mountainbiken en bergbeklimmen.

Andere bezienswaardigheden en must visit bestemmmingen: Tsjernobil, kathedralen, kloosters, kerken, kuuroorden met modderbaden en mineraalbaden, traditionele en eigentijdse opera, toneel, ballet in de vele theaters, festivals en natuurparken. OekraÔne is een land vol verrassingen.

Kathedralen in OekraÔne: Sint-Nicolaaskathedraal, Sint-Sofiakathedraal, Nicolaaskathedraal, Vladimirkathedraal, Drie-eenheidskathedraal,  Opstandingskathedraal en Panteleimonkathedraal alle in Kiev, Kathedraal van de Ontslapenis van de Moeder Gods, Annunciatiekathedraal, Nicolaaskathedraal alle drie in Charkov, Alexander Nevski-kathedraal in Jalta, Christus de Verlosserkathedraal in Borki, Transfiguratiekathedraal in Dnjepropetrovsk, Transfiguratiekathedraal in Odessa en Sint-Joriskathedraal in Lviv.