HOTELS IN EUROPA

Hotels in Europa online hotel boeken zonder reserveringskosten en lage prijzen.

hotelsineuropa.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Hotels Nederland

Hotels in Nederland

Nederland met Amsterdam als hoofdstad en Den Haag als regeringsstad ligt in het noordwesten van Europa. Jaarlijks komen er meer dan 10.000.000 toeristen naar Nederland. De meeste toeristen bezoeken de provincies Noord en Zuid Holland met de steden Rotterdam Den Haag en Amsterdam. Daarna zijn Limburg en Utrecht, met de steden Maastricht en Utrecht, druk bezocht. Deze toeristen verblijven in de meer dan 3000 B&B's en Hotels in Nederland. De andere topbestemmingen in Nederland zijn: Groningen, Valkenburg, Eindhoven, Alkmaar, Gouda, Volendam, Marken, Scheveningen, Zaandam, Noordwijk aan Zee, De Koog en Schiphol. Een kleine sellectie hotels in Amsterdam: Grand Hotel Amr‚th Amsterdam vijf sterren, NH Grand Hotel Krasnapolsky vijf sterren, Ramada Apollo Amsterdam Centre vier sterren, Park Plaza Victoria Amsterdam vier sterren en Hotel Espresso drie sterren. Hotels in Maastricht: NH Maastricht vier sterren, Crowne Plaza Maastricht vier sterren, Amr‚th Grand Hotel de líEmpereur vier sterren, Bastion Deluxe Hotel Maastricht vier sterren en Amr‚th Hotel Du Casque vier sterren. Hotels in Rotterdam: Inntel Hotels Rotterdam Centre vier sterren, Novotel Rotterdam Brainpark vier sterren, Hotel Rotterdam vier sterren, Van der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp vier sterren en NH Atlanta Rotterdam Hotel vier sterren.

Boek uw favoriete hotel in Nederland hierboven.

Conferentie hotels

Nederland staat in de top tien van congresdestinaties in de wereld. Daarom zijn er in Nederland ook veel hotels die hiervoor geschikt zijn, zogenaamde conferentie hotels of zakenhotels. Deze conferentie hotels met hun grote zalen en vergaderruimtes hebben de meest moderne audio en video presentatie apparatuur en zijn in alle steden te vinden.


Toerisme Nederland

Er zijn in Nederland zeer veel toeristische trekpleisters. Het zeer vlakke Nederland heeft mooie natuurgebieden en parken zoals de Utrechtse Heuvelrug, de Veluwe, de Sallandse Heuvelrug en glaciale bekkens, zoals de Eemvallei en de IJsselvallei, de Noordzeekust en de Waddeneilanden met lange stranden en duinen, de Biesbosch, Weerribben en Zeeuws Nationaal Park Oosterschelde. Naast de mooie natuurgebieden heeft Nederland interressante steden, dorpen en vestingsteden (Heusden) waar veel historische gebouwen staan die de rijke geschiedenis van Nederland laten zien.

Enkele musea en bezienswaardigheden in Nederland: Rijksmuseum Amsterdam, Van Gogh Museum, Mauritshuis, Openluchtmuseum Arnhem, Museum Boijmans Van Beuningen, kinderdijk, Zaanse Schans, Madurodam en oorlogsmuseum Overloon.

Attractieparken en dierentuinen: Efteling, Duinrell, Walibi World en de dierentuinen Artis, Apenheul, Burgers Zoo, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, Safaripark de Beekse Bergen, Vogelpark Avifauna of Diergaarde Blijdorp