HOTELS IN EUROPA

Hotels in Europa online hotel boeken zonder reserveringskosten en lage prijzen.

hotelsineuropa.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Hotels MoldaviŽ

Hotels in MoldaviŽ

MoldaviŽ met als hoofdstad Chisinau ligt in Oost Europa. Dit ex Sovjet Unie land wordt nog niet zo druk bezocht. Voor de avontuurlijk ingestelde toerist is MoldaviŽ echter een perfect land om te bezoeken en te verkennen. Er zijn hier ongeveer 50.000 toeristen per jaar op bezoek. Zij verblijven onder andere in ťťn van de ongeveer 70 hotels in MoldaviŽ. De steden en topbestemmingen in MoldaviŽ zijn: Chisinau, Tiraspol, Glodeni, Soroca en Orhei. Veel hotels zitten vaak in oude grote gebouwen of landhuizen uit onder andere de Sovjet tijd, iets wat duidelijk te zien is aan de sombere maar ook interressante architectuur van deze gebouwen, de geschiedenis straalt er van af. Enkele hotels in Chisinau: Savoy vijf sterren, Dacia Hotel vier sterren, Budapest Hotel vier sterren, Regency Hotel vier sterren en Best Western Plus Flowers Hotel vier sterren. Hotels in Tiraspol: CityClub Hotel vier sterren, Hotel Russia vier sterren, Timoty Hotel drie sterren, VVP Club Hotel en Korona Hotel.

Je hebt een paspoort nodig dat nog minimaal 6 maanden geldig moet zijn na vertrek.

Boek uw favoriete hotel in MoldaviŽ hierboven.

Conferentie hotels

De meeste conferentie hotels (zakenhotels) in MoldaviŽ zijn gesitueerd in de zakenwijk van Chisinau. In deze voor zakenmensen geschikte hotels kunnen zij hun cliŽnte ontvangen en hun presentaties of vergaderingen houden in de ruimer zalen waar deze hotels over beschikken. Ook hebben deze hotels state-of-the art Audio en Video apparatuur. De conferentie hotels zijn onder andere: Savoy vijf sterren, Dacia Hotel vier sterren, Budapest Hotel vier sterren, Regency Hotel vier sterren en Best Western Plus Flowers Hotel vier sterren.

Toerisme MacedoniŽ

De natuurgebieden in MoldaviŽ zijn nog ongerept met een meestal heuvelachtig tot bergachtig landschap met bossen en met rivieren, de Donau met zijrivieren de Dnjestr en de Proet, wat afgewisseld wordt met steppeachtige vlaktes. Qua dieren vindt je er wilde zwijnen, wolven, Siberische herten, vossen, wezels en dassen. Beste periode om van de natuur te genieten is de lente of de zomer. Het wijnfestival is ook een toeristische trekpleister van MoldaviŽ.