HOTELS IN EUROPA

Hotels in Europa online hotel boeken zonder reserveringskosten en lage prijzen.

hotelsineuropa.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Hotels Malta

Hotels in Malta

De Zuideuropese dwergstaat Malta is een eilandgroep in de Middelllandse Zee. Die eilanden zijn: Malta, Gozo, Comino, het kleinere Manoel Island en de kleine eilanden Cominotto, Filfla, Fungus Rock en de Saint Paul's Islands die onbewoond zijn. Valletta is de hoofdstad van Malta en ligt aan de Oostkant van het eiland Malta. De meeste toeristen komen naar het eiland Malta, wat dit eiland een stuk drukker maakt dan Gozo, daar komen vooral toeristen die op zoek zijn naar rust, cultuur en natuur. Er komen ruim 1 miljoen toeristen naar Malta waardoor de hotels in Malta altijd goed vol zitten en op tijd reserveren aan te raden is. Enkele Hotels in Valletta zijn: Grand Hotel Excelsior vijf sterren, Hotel Phoenicia Malta vijf sterren, Osborne Hotel drie sterren, British Hotel twee sterren en Valletta Boutique. Hotels in Sliema: Fortina Spa Resort vijf sterren, Hotel Fortina vier sterren, Rocca Nettuno Suites vier sterren, Preluna Hotel & Spa vier sterren en Pebbles Boutique Aparthotel. Hotels in St Julian's: The Westin Dragonara Resort vijf sterren, Radisson Blu Resort, Malta Saint Julian's vijf sterren, Corinthia Hotel Saint Georgeís Bay vijf sterren, InterContinental Malta vijf sterren en Hotel Valentina drie sterren. De veel bezochte topbestemmingen in Malta zijn: St Julian's, Sliema, Valletta, Qawra, Mdina, Cottonera, Mellieha, Il-Gzira, St. Paul's Bay, Victoria, Bugibba, Marsalforn, Marsaxlokk, Mgarr, Xlendi, Sannat en Rabat. De toeristen komen vooral in de zomermaanden naar Malta vanwege de zon, door het mediterrane klimaat zijn de winters nat met veel wind.

Boek uw favoriete hotel in Malta hierboven.

Conferentie hotels

Malta heeft een aantal conferentie hotels of zakenhotels waarvan de meeste in Saint Julian's gesitueerd zijn, zoals bijvoorbeeld het Hotel Hilton Malta een vijf sterren hotel, het InterContinental Malta ook vijf sterren en het Radisson Blu Resort, Malta St. Julian's vijf sterren. Naar Malta komen vele zakenmensen omdat Malta de belangrijke haven Valletta heeft die centraal in de Middellandse Zee ligt en Malta ook een zeer belangrijke banken, financieel centrum is in de wereld.

Toerisme Malta

De meeste toeristen komen voor de zon waardoor het het drukst is in de zomermaanden. Op het eiland Malta zijn de meeste bezienswaardigheden van de zeer lange geschiedenis van het land. De Tempels van Tarxien en de tempels van Hagar Qim en Mnajdra zijn zelfs ouder dan de welbekende piramiden in Egypte. De hele cultuur en samenleving van Malta is een smeltkroes van alle culturen die op Malta geleefd hebben: FeniciŽrs, Grieken, PuniŽrs, Romeinen, Arabieren, NormandiŽrs, Spanjaarden, Johannieters, Turken, Fransen en Britten.

Bezienswaardigheden en aanraders Malta: Mellieha, Clapham Junction, St.Thomas Bay, St.Peter's Pool, Azure Window, Blue Lagoon & Blue Grotto, Comino, Delimara, Dingli, Ghajn Tuffieha, Golden Bay, Hagar Qim, Marsaskala, Mosta, Naxxar, Popeye Village en Tarxien.

Tip: het goudgele zandstrand van Ramla Bay is het mooiste zandstrand van Gozo.

Festivals op Malta: Malta Carnaval in februari en maart, het Ghanafeest een Folk Muziek Festival in juni, Malta Jazz Festival in juli, Malta Arts Festival, Notte Bianca in september en oktober, het Isle of MTV Malta Special het grootste vrije openlucht concert in de wereld en Malta Death Fest een hard rock festival.