HOTELS IN EUROPA

Hotels in Europa online hotel boeken zonder reserveringskosten en lage prijzen.

hotelsineuropa.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Hotels MacedoniŽ

Hotels in MacedoniŽ

MacedoniŽ ligt midden in de Balkan in Zuidoost Europa. De hoofstad is Skopje. U vindt de hotels in MacedoniŽ in de steden: Skopje, Ohrid, Bitola, Gevgelija, Petrovec, Mavrovo, Berovo, Dolna Matka, Kavadarci, Krusevo, Ljubanista en Pestani. Ohrid bijvoorbeeld is een schitterend oud stadje aan het Meer van Ohrid, ťťn van de oudste en diepste meren van Europa, waar veel toeristen heen gaan. Enkele voorbeelden van hotels in Ohrid: Villa Dislievski - A  vier sterren, Villa Meri vier sterren, Hotel Aleksandrija vier sterren, Villa Denarius vier sterren en Villa Mal Sveti Kliment vier sterren. Hotels in Skopje: Stone Bridge Hotel vijf sterren, Hotel Continental drie sterren, Hotel Centar drie sterren, Guesthouse Anja twee sterren en Pansion Bianko - Anja. Hotels in Bitola: Hotel Millenium vier sterren, Hotel Epinal vier sterren, Hotel Sator drie sterren, Tokin House drie sterren en Hotel Sumski Feneri drie sterren.

Boek uw favoriete hotel in MacedoniŽ hierboven
.

Conferentie hotels

De meeste conferentie hotels zijn gesitueerd in Skopje, de industrie stad in MacedoniŽ waar ook de handels, logistiek en banken sector gevestigd is. Veel zakenreizigers komen naar Skopje, MacedoniŽs financiele en politieke hoofdstad. Deze zakenmenen verblijven en - of werken in de conferentie hotels in het zaken district van Skopje. In deze conferentie hotels of zakenhotels kunnen zakenmensen hun vergaderingen, conferenties of presentaties houden omdat de hotels over ruimtes, professionele apparatuur en personeel hiervoor beschikken.

Toerisme MacedoniŽ

Toeristen komen op de mooie natuur, natuurparken (o.a. het Nationale Park Galicica) en meren (het Prespameer, het Matkameer en het meer van Ohrid) in MacedoniŽ af, het is een schitterend heuvelachtig en bergachtig (het hoogste punt van MacedoniŽ is de Golem Korab met 2754 meter) landschap met veel bossen met beuken-, eiken- en dennenbomen. Ook kunt u beschermde dierensoorten zien, bijvoorbeeld bruine beren.

De steden in MacedoniŽ hebben vele mooie historische, gebouwen, moskeeŽn, kerken, kloosters, monumenten, theaters, landhuizen en kastelen. Een groot aantal Byzantijnse monumenten staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. U kunt hier buiten de rijke geschiedenis van MacedoniŽ bewonderen of in de vele musea die MacedoniŽ telt. In MacedoniŽ zijn ongeveer 1000 kerken en kloosters gebouwd waarvan er 365 in de stad Ohrid staan, ťťn voor elke dag van het jaar.