HOTELS IN EUROPA

Hotels in Europa online hotel boeken zonder reserveringskosten en lage prijzen.

hotelsineuropa.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Hotels Liechtenstein

Hotels in Liechtenstein

Liechtenstein is een vorstendom in Midden Europa. Vaduz is de hoofdstad van dit wintersport- en belastingparadijs. Liechtenstein is geen lid van de Europeese Unie, net als Zwitserland. De ongeveer 30 hotels in Liechtenstein vindt u in de volgende steden: Vaduz, Triesenberg, Triesen, Schaan, Balzers, Bendern, Eschen, Nendeln, Ruggell en Schellenberg. Enkele hotels in Vaduz: Park-Hotel Sonnenhof vijf sterren, Hotel Gasthof LŲwen vier sterren, Hotel Residence vier sterren, Landhaus am Giessen drie sterren en Haus Real. Hotels in Triesen: Hotel-Restaurant Schatzmann vier sterren, Hotel Schlosswald vier sterren en Hotel Meierhof vier sterren. Hotels in Triesenberg: Familienhotel Gorfion vier sterren, Familien & Sporthotel TURNA Malbun drie sterren, Hotel Oberland drie sterren, Alpenhotel-Restaurant Kulm drie sterren en Berggasthaus Sucka.

Boek uw favoriete hotel in Liechtenstein hierboven.

Conferentie hotels

Liechtenstein is door zijn ligging en goede infrastructuur een perfecte locatie voor zakenmensen om cenferenties, congressen, seminaries excursies en vergaderingen te houden. Liechtenstein heeft hiervoor conferentie hotels (zakenhotels) die zeer goed uitgerust zijn met audio, video en presentatie apparatuur.

Toerisme Liechtenstein

Liechtenstein is een wintersportoord, de Grauspitz (2599 meter) is het hoogste punt van het land. Hoewel het land in de Alpen ligt, is het klimaat vrij mild als gevolg van de zuidenwind. De berghellingen bieden 's winters gelegenheid tot het beoefenen van diverse wintersporten. Deze bergehellingen zijn s'zomers zeer geschikt voor wandelen, fietsen en mountainbiken. Ook de natuur van Liechtenstein is een toeristische trekpleister.

Een aantal toeristische attracties in Liechtenstein: Balzers kasteel en kerk, het Liechtenstein Kunstmuseum, het ski museum, het kasteel van Vaduz en het winkelgebied in Vaduz.