HOTELS IN EUROPA

Hotels in Europa online hotel boeken zonder reserveringskosten en lage prijzen.

hotelsineuropa.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Hotels KroatiŽ

Hotels in KroatiŽ

KroatiŽ is een land in Zuid Europa met Zagreb als hoofdstad. KroatiŽ ligt aan de mooie Adriatische Zee, het centrale deel wordt bedekt door de Dinarische Alpen. U vindt meer dan 3200 hotels in KroatiŽ, in de mooie stadjes, in de bergen, aan de kust en op de vele eilandjes behorende tot DalmatiŽ, het drukst bezochte deel in KroatiŽ. De topbestemmingen zijn: Zagreb, Zadar, Split, Dubrovnik, Plitvicka Jezera, Porec, Rakovica, Pula, Rovinj, Opatija, Trogir, Osijek, Rijeka en Hvar. Enkele hotels in Zagreb: The Westin Zagreb vijf sterren, Sheraton Zagreb Hotel vijf sterren, Hotel International vier sterren, Best Western Premier Hotel Astoria vier sterren en Hotel Central drie sterren. Hotels in Zadar: Villa Julian vier sterren, Villa Vanilla vier sterren, Falkensteiner Family Hotel Diadora vier sterren, Pansion Maria drie sterren en Villa Valentina drie sterren. Hotels in Split: Villa Split Luxury Rooms vier sterren, Palace Suites vier sterren, Jupiter Luxury Hotel vier sterren, Radisson Blu Resort vier sterren en Hotel Slavija drie sterren. Pine Beach Resort is een prachtig resort met een eigen privťstrand aan de Adriatische zee.

Boek uw favoriete hotel in KroatiŽ hierboven.

Conferentie hotels

De meeste conferentie hotels zijn te vinden in de steden: Zagreb en Dubrovnik, een havenstad en een belangrijk industrieel gebied waar veel zakenmensen naar toe gaan.

Toerisme KroatiŽ

Het schitterende KroatiŽ trekt jaarlijks veel toeristen. Zij komen af op de mooie stranden, de meer dan duizend Kroatische eilanden (o.a. Cres en Krk), het afwisselende landschap, de nationale parken & natuurparken, het gebergte, de zeilreizen, de historische stadjes, de vele musea, de wintersport en de veelzijdige Kroatische keuken met invloeden uit ItaliŽ, Griekenland, Hongarije, Turkije en Oostenrijk.

Een aantal van de bezienswaardigheden in KroatiŽ zijn: de Eufrasiusbasiliek in het historische centrum van Porec, het oude centrum van Dubrovnik, het paleis van Diocletianus in het historische Split, het Episcopaal complex van de Eufrasiusbasiliek in het historische centrum van Porec, het historisch centrum van Trogir, de Sint-Jacobuskathedraal in sibenik en het Romeinse amfitheater in Pula. Dubrovnik, bij de berg Srdj, wordt als een van de mooiste steden van de Adriatische kust beschouwd en daarom ook wel de 'Parel van de Adriatische Zee' genoemd. De oude vestingstad van Dubrovnik staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

KroatiŽ heeft schoonste zee van het Middellandse Zee gebied.