HOTELS IN EUROPA

Hotels in Europa online hotel boeken zonder reserveringskosten en lage prijzen.

hotelsineuropa.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Hotels Kazachstan

Hotels in Kazachstan

Kazachstan ligt zowel in Europa als AziŽ. Het grondgebied ten westen van de rivier de Oeral behoort tot Europa. Astana is de hoofdstad van Kazachstan. Kazachstan is het in omvang negende land ter wereld. Er zijn meer dan 140 hotels in Kazachstan. De favoriete toeristen bestemmingen in Kazachstan zijn: Almaty, Astana, Aqtau, Atyrau, Karagandy, Aktobe, Bautino, Burabay, Karagayly, Kok-Shoky, Petropavlovsk en Qapshaghay. Een aantal hotels in Astana: Diplomat Hotel & Business Center vier sterren, King Hotel Astana vier sterren, Goldman Empire vier sterren, Kazzhol Hotel Astana vier sterren en Triumph Apartments. Hotels in Almaty: Voyage Hotel, Worldhotel Saltanat Almaty, Grand Tien Shan Hotel, The Dostyk Hotel en Kazzhol Hotel allemaal vier sterren hotels. Hotels in Aqtau: Grand Nur Plaza Hotel vijf sterren, Renaissance Aktau Hotel vijf sterren, Grand Hotel Victory vijf sterren, Silk Way Hotel drie sterren en Chagala Apart Hotel Aktau.

Let op!!
U hebt een paspoort nodig dat nog minimaal 6 maanden geldig is bij vertrek uit Kazachstan en een visum is vereist.

Boek uw favoriete hotel in Kazachstan hierboven.

Conferentie hotels

Kazachstan groeit economisch en daardoor reizen er steeds meer zakenmensen naar en via Kazachstan om zaken te doen in of met Kazachstan. Er zijn nu zo een twintigtal conferentie hotels (zakenhotels) en dat aantal groeit ook nog. Deze hotels hebben faciliteieten die het werken voor zakenmensen verťťnvoudigen. U moet hierbij denken aan: grote ruimtes voor grote groepen zakenmensen, video en audio apparatuur, projectoren, flip over boarden, draadloos high speed internet,vertalers & tolken, chauffeurs & huurauto's en personeel. Dit zijn de ideale hotels om uw conferenties, vergaderingen en presentaties in te houden.

Toerisme Kazachstan

Naast de schitterende natuur van Kazachstan zijn paardrijden, bergbeklimmen, jeeptours, de historische gebouwen & steden en musea & graftombes de andere toeristische trekpleisters. Ook ligt het land op de kruising van twee vogel migratieroutes, die unieke beelden voor vogelspotters kunnen opleveren. Kazachstan heeft een landklimaat, met grote verschillen in zomer- en wintertemperaturen en weinig neerslag. Daarom zijn vooral het voor- en najaar ideaal voor de meeste reizigers, terwijl voor de beoefenaars van bergsporten de maanden juli en augustus het meest geschikt zijn voor een bezoek.