HOTELS IN EUROPA

Hotels in Europa online hotel boeken zonder reserveringskosten en lage prijzen.

hotelsineuropa.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Hotels IJsland

Hotels in IJsland

De eilandenstaat IJsland ligt in de Atlantische Ocean en voor een deel in de Noordelijke IJszee in het Noordwesten van Europa. IJsland is het meest westelijk gelegen land van Europa. Reykjavik is de hoofdstad en ligt in het westen van IJsland. IJsland telt ongeveer 320 hotels. De meeste vindt u in Reykjavik dit zijn onder andere Alfred's Apartments, Rey Apartments, Reykjavik4You Apartments, Ocean Comfort Apartments en Room With A View Luxury Apartments vier sterren. Andere steden zijn Akureyri, KeflavŪk, Laugarvatn, Selfoss, Isafjorour, Borgarnes, Sauoarkrokur, Selfoss, Vik, Egilsstadir, Hella en Egilsstadir.

Boek uw favoriete hotel in IJsland hierboven
.

Conferentie hotels

Reykjavik telt ongeveer 25 conferentie hotels oftewel zakenhotels. Dit zijn de ideale hotels om uw vergaderingen en presentaties in te houden.

Toerisme IJsland

Ijsland heeft een bizonder uiterlijk, het heeft een landschap zoals je nergens anders ziet. IJsland bestaat voor het overgrote deel uit laag- en middelgebergte, al dan niet met gletsjers bedekt, van waaruit vele rivieren naar zee stromen. In IJsland kunt u ook op walvissafariís of gletsjerwandelingen. IJsland land van Geisers, noorderlicht, vulkanen, watervallen en fumarolen (openingen in de aardkorst, vaak in de nabijheid van vulkanen of in vulkanisch actieve gebieden, waar warme tot zeer hete gassen en dampen uit ontsnappen). Vele soorten eenden, ganzen, zeevogels, waadvogels en zeldzame roofvogels zoals de sneeuwuil komen voor op IJsland.

IJsland heeft vier nationale parken: het Nationaal Park Jokulsargljufur, het Nationaal Park Skaftafell, het Nationaal Park Saefellsnes en het Nationaal Park Pingvellir.

Tip: de Blauwe Lagune, een openluchtzwembad en gezondheidscentrum.