HOTELS IN EUROPA

Hotels in Europa online hotel boeken zonder reserveringskosten en lage prijzen.

hotelsineuropa.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Hotels Ierland

Hotels in Ierland

Ierland met Dublin als hoofdstad is een land in West Europa. Het schitterende land trekt jaarlijks veel toeristen. Veel van deze toeristen slapen op campings, appartementen hotels, B&B's en in de ongeveer 1500 hotels in Ierland. De hotels zitten vaak in mooie oude historische gebouwen, landhuizen en kastelen en variŽren van simpele ťťn ster hotels tot luxueuze vijf sterren hotels. Topbestemmingen in Ierland zijn: Dublin, Cork, Cloghran, Galway, Killarney, Swords, Limerick, Carlow, Santry, Waterford, Kenmare en Kilkenny. Enkele voorbeelden van hotels in Dublin zijn: Ashling Hotel Dublin vier sterren, Castle Hotel, Jurys Inn Parnell Street, Pearse Hotel en Jurys Inn Custom House
allen drie sterren. Enkele vier sterren hotels in Cork zijn: Park Inn by Radisson, Cork Airport, Clarion Hotel Cork, Gabriel House Guesthouse en Ambassador Hotel.

Boek uw favoriete hotel in Ierland hierboven.

Conferentie hotels

Ierland met zijn moderne high tech economie is de perfecte locatie voor internationale evenementen en conferenties. De vele conferentie hotels in Ierland hebben professionele ruimten en faciliteiten om elke vergadering, presentatie en conferentie tot een goed einde te brengen. En de zakenreiziger kan na zijn werk hier ook nog eens goed relaxen en bij komen in de mooie omgeving.

Toerisme Ierland

Ierland is een land met een mooie kust en een schitterende natuur. Het land is zeer geschikt voor de toerist die meer wil dan alleen maar relaxen in de zon. In Ierland kunt u uitstekend fietsen, paardrijden, vissen, golfen, wandelen, windsurfen, kitesurfen, zeilen en surfen. Bent u niet zo een actieve toerist ook dan is Ierland perfect voor u. Spa en wellness oorden, kunst & cultuur festivals, Ierse keuken, kastelen, monumenten, statige huizen, prachtige tuinen, een fantastische stadslevens en sensationele sportevenementen zijn de andere toeristische trekpleisters van Ierland.