HOTELS IN EUROPA

Hotels in Europa online hotel boeken zonder reserveringskosten en lage prijzen.

hotelsineuropa.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Hotels Hongarije

Hotels in Hongarije

Hongarije met Boedapest als hoofdstad ligt in Centraal Europa en wordt omsingeld door Oostenrijk, Slowakije, OekraÔne, RoemeniŽ, ServiŽ, KroatiŽ en SloveniŽ. De ongeveer 1900 hotels in Hongarije zijn verspeid over het hele land, maar de meesten zijn wel in de steden te vinden, alleen Boedapest heeft ongeveer 500 hotels. Andere must visit bestemmingen in Hongarije zijn: Boedapest, Siofok, Vecses, Gyor, Szeged, Balatonfured, Debrecen, Pecs, Hegyeshalom, Eger, Mosonmagyarovar, Debrecen, Miskolc, Nyiregyhaza, Kecskemet, Szekesfehervar en Sopron. Collectien hotels in Boedapest: Corinthia Hotel Budapest vijf sterren, Eurostars Budapest Center, Estilo Fashion Hotel Budapest, Hotel Zenit Budapest Palace en Danubius Health Spa Resort Margitsziget allen vier sterren. Hotel Azur Premium vier sterren, Hotel Azur vier sterren, Vertes Hotel vier sterren, Hotel La Riva drie sterren en Hotel Diana drie sterren zijn hotels in Siofok.

Boek uw favoriete hotel in Hongarije hierboven.

Conferentie hotels

Hongarije heeft een grote industrie en is ook een belangrijk logistiek- en handelscentrum. Dit is de reden dat er ook in Hongarije en met name Boedapest veel conferentie hotels te vinden zijn. Deze zakenhotels zijn geschikt voor het geven van presentaties, vergaderingen en conferenties en hebben alle ruimte en apparatuur die hiervoor nodig is

Toerisme Hongarije

Hongarije heeft mooie natuurgebieden, het land bestaat voor 20 % uit bossen, heeft laagvlakten met een lange van zuidwest naar noordoost lopende heuvelrug, mooie rivieren, de Donau, Raba, Sio, Drava en de Tisza, en meren, het Balaton meer, het Velencemeer en het Fertomeer. Vooral het Balatonmeer is veel bezocht, na Boedapest de meest bezochte en geliefde plaats. Hongarije heeft een gematigd landklimaat met koude, natte winters en warme zomers. In
de winter is het land soms bedekt door een dikke laag sneeuw. De Grote Laagvlakte heeft een echt landklimaat.

Hongarije telt tien nationale parken: Nationaal Park Hortobagy het grootste is, Nationaal Park Kiskunsag, Aggtelek, Boven-Balaton, Bukk, Donau-Drava, Donau-Ipoly, Ferto-Hansag, Koros-Maros en Orseg.

Eger met de burcht, de thermische baden, de historische gebouwen, de noordelijkste Ottomaanse minaret en de Egri Bikaver ("stierenbloed"-wijn), volgens kenners beste rode wijn van Hongarije.

Pecs de geboorte stad van de kunstenaar Viktor Vasarely.