HOTELS IN EUROPA

Hotels in Europa online hotel boeken zonder reserveringskosten en lage prijzen.

hotelsineuropa.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Hotels GeorgiŽ

Hotels in GeorgiŽ

GeorgiŽ is een transcontinentale staat, het ligt gedeeltelijk in Europa en AziŽ. Het land grenst aan Rusland, ArmeniŽ, Azerbeidzjan, Turkije en de Zwarte Zee. Tbilisi is de hoofdstad. De hotels in GeorgiŽ zitten in oude historische gebouwen of zijn nieuw gebouwd. Er zijn hier tegenwoordig ook veel luxueuze vier en vijf sterren hotels. Enkele zijn: Tbilisi Marriott Hotel vijf sterren, Betsy's Hotel, Citadines Freedom Square Tbilisi en Hotel Ambasadori alle drie vier sterren, allemaal in Tbilisi. Bestemmingen in GeorgiŽ zijn: Tbilisi, Batumi, Kutaisi, Kobuleti, Bakuriani, Tʼelavi, Gudauri, Mestia, Anaklia, Borjomi, Ch'ak'vi en Gonio.

Boek uw favoriete hotel in GeorgiŽ hierboven
.

Conferentie hotels

In GeorgiŽ en voornamelijk in het zakencentrum van Tbilisi zitten een aantal hotels geschikt voor de zakenreiziger. Deze zogenaamde conferentie hotels hebben vergader- en conferentiezalen met apparatuur voor het houden van vergaderingen, presentaties en conferenties. De hotels liggen vaak in de buurt van het vliegveld, de luchthaven in Tbilisi is Batoemi.

Boek uw conferentie hotel hierboven.

Toerisme GeorgiŽ

Toeristisch zijn vooral de wintersportgebieden, de kust van de Zwarte Zee en de kuuroorden in trek, er zijn veel statige oude houten huizen en eeuwenoude badhuizen, GeorgiŽ had een belangrijke 'badcultuur'. Ook de oude stadscentra, waaronder de vroegere hoofdstad Mtscheta, zijn toeristische trekpleisters.

Bezienswaardigheden: de 13e-eeuwse Metechi-kerk, de Anchiskati-kerk, paleis van Likani te Borjomi, Klooster van Gelati, het Jvari Klooster, de Svetitskhoveli Kathedraal, de Sioni-kathedraal uit de 5e eeuw, Vardzia, Narichala-fort en David Garedzja-klooster.