HOTELS IN EUROPA

Hotels in Europa online hotel boeken zonder reserveringskosten en lage prijzen.

hotelsineuropa.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Hotels Frankrijk

Hotels in Frankrijk

Frankrijk is een republiek in West Europa en het op twee na grootste land in Europa. Parijs is de hoofdstad. Er zijn in Frankrijk meer dan 18.000 hotels waarvan er in Parijs alleen al ongeveer 1500 zijn. De hotels liggen in de mooiste gebieden die u heeft gezien, in de vele steden met de mooiste monumenten, parken, musea en gebouwen en aan de kusten van Frankrijk zoals: de Golf van Biskaje en Atlantische kust met Honfleur (NormandiŽ), Trouville en Deauville (NormandiŽ), Perros-Guirec (Bretagne), La Rochelle (Poitou-Charentes), Saint-Martin op het eiland őle de Rť (Poitou-Charentes), Biarritz (Aquitaine), Hossegor (Aquitaine) en Saint-Jean-de-Luz (Aquitaine). de Middellandse Zee met: Nice, Marseille en Cannes en Corsica. Andere topbestemmingen zijn: Parijs, Beaune, Lille, Lyon, Dijon, Nice, Nancy, Straatsburg, Orlťans, Reims, Magny-le-Hongre en Metz.

Boek uw favoriete hotel in Frankrijk hierboven.

Conferentie hotels

In Frankrijk zijn vele conferentie hotels waar de zakenreizigers hun afspraken, vergaderingen, conferenties en presentaties kunnen houden. Deze hotels zijn naast de goede overnachtingsmogelijkheden voorzien van de modernste apparatuur en zullen de meest verwende zakenreiziger nog versteld doen staan. U vindt in alle steden en bij alle vliegvelden zakenhotels van de meest bekende hotelketens.

Boek uw conferentie hotel hierboven.

Toerisme Frankrijk

Frankrijk heeft historische steden, pittoreske dorpjes, adembenemende landschappen (valleien, gebergten zoals Alpen, PyreneeŽn, Centraal Massief) en prachtige stranden die miljoenen toeristen trekken. U kunt hier perfect
relaxen, sporten, cultuur opsnuiven (literatuur, architectuur, muziek, film, toneel en beeldende kunst) en genieten van de exquise Franse keuken & drinken.

Er zijn diverse natuurgebieden met nationale parken, zoals Armorique, Camargue, Nationaal park Les …crins, Grands Causses (regionaal natuurpark), Monts d'ArdŤche, Nationaal Park Cevennen, Nationaal park Mercantour, Parc National de la Vanoise en Verdon (regionaal natuurpark).